Terug naar overzicht

vr 14 okt

Felix Fridays: DJ and drinks

Aanvang
21:30
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Er is weer een Felix Fridays! Koop je kaarten voor het programma Felix College N°7: kwantum-technologie, Living Room Session #2 of Oplaadsessie N°3 | A Yin Yoga Journey en sluit je avond af met DJ Nathifa Efia in de Huslylounge.

Felix Fridays: DJ & Drinks is uitsluitend toegankelijk op vertoon van je kaartje voor een van de drie programma’s. Dus, kom na afloop van je slimme diner, inspirerende huiskamersessie of yin yoga reis met hernieuwde energie naar onze 8ste verdieping en ga opgeladen je weekend in.

Nathifa Efia | DJ

Nathifa Efia is een DJ die op vrij jonge leeftijd in contact met muziek en mode kwam doorhaar artistieke familie. Haar interesses zijn hierop gebaseerd en dit heeft ze doorgezet in haar carrière. Naast dj’en heeft Nathifa namelijk haar eigen fashionlabel opgericht, genaamd Lait de Coco (voorheen MY-OH-MY). Haar liefde voor dj-en is ontstaan tijdens het draaien op events in haar winkel en liep uit tot het dj-en op festivals bij de area’s van MY-OH-MY. Nathifa focust zich in haar muziekkeuzes op vrouwvriendelijke nummers met als doel om vrouwen te empoweren. Met haar muziek verrast ze het publiek en neemt ze iedere toeschouwer mee in haar wereld vol nostalgische vibes en nieuwe ontdekkingen. Haar genres reiken van R&B, Hip Hop, Afro, Dancehall, Baile funk tot 90’s – 00’s music.

Instagram: @nathifaefia

vr 14 jun

May Our Love Continue To Grow With Happiness and Peace

Lees meer
za 22 jun

Future Ecologies

Lees meer