Terug naar overzicht

vr 14 okt

Felix Fridays: DJ and drinks

Aanvang
21:30
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Er is weer een Felix Fridays! Koop je kaarten voor het programma Felix College N°7: kwantum-technologie, Living Room Session #2 of Oplaadsessie N°3 | A Yin Yoga Journey en sluit je avond af met DJ Nathifa Efia in de Huslylounge.

Felix Fridays: DJ & Drinks is uitsluitend toegankelijk op vertoon van je kaartje voor een van de drie programma’s. Dus, kom na afloop van je slimme diner, inspirerende huiskamersessie of yin yoga reis met hernieuwde energie naar onze 8ste verdieping en ga opgeladen je weekend in.

Nathifa Efia | DJ

Nathifa Efia is een DJ die op vrij jonge leeftijd in contact met muziek en mode kwam doorhaar artistieke familie. Haar interesses zijn hierop gebaseerd en dit heeft ze doorgezet in haar carrière. Naast dj’en heeft Nathifa namelijk haar eigen fashionlabel opgericht, genaamd Lait de Coco (voorheen MY-OH-MY). Haar liefde voor dj-en is ontstaan tijdens het draaien op events in haar winkel en liep uit tot het dj-en op festivals bij de area’s van MY-OH-MY. Nathifa focust zich in haar muziekkeuzes op vrouwvriendelijke nummers met als doel om vrouwen te empoweren. Met haar muziek verrast ze het publiek en neemt ze iedere toeschouwer mee in haar wereld vol nostalgische vibes en nieuwe ontdekkingen. Haar genres reiken van R&B, Hip Hop, Afro, Dancehall, Baile funk tot 90’s – 00’s music.

Instagram: @nathifaefia

di 6 dec

Prince Claus Fund: Louder than Words

6 Prince Claus Awardees – 6 inspiring stories of relevance, impact and urgency. Join us at Louder than Words and connect with the Prince Claus Fund community of creative changemakers. Six ground-breaking artists honoured by the Prince Claus Fund will tell their stories.
Lees meer
vr 17 feb

Full Circle N°5: Richard Kofi

Deze interdisciplinaire maker onderzoekt onafgeronde geschiedenissen en geeft ze speculatieve toekomsten. Met zijn werk brengt hij archieven en erfgoed tot leven en geeft het kleur en een stem. Hij verdiept zich in het (afro)futuristische concept Astro-Blackness. Hierbij gaat Zwart bewustzijn niet alleen uit van de relatie van het individu tot witheid en het Eurocentrisme, maar wordt ook gezocht naar een Zwarte positie in relatie tot de natuur, de kosmos, mythologie, technologie en de wetenschap. 
Lees meer