Meetings & events

Jouw evenement in Felix meritis

Aangeboden: locatie met toekomstvisie

Felix Meritis, hét icoon van Amsterdam, als thuisbasis voor jouw evenement. Dans zoals keizer Napoleon hier al eerder danste, samen met zijn echtgenote Marie Louise op een chic bal. Of gebruik het imposant trappenhuis, een indrukwekkend koepeldak en Korintische halfzuilen als blikvangers van jouw evenement.

Deze karaktervolle plek om gasten en genodigden in stijl te ontvangen is de evenementenlocatie van de toekomst. Met de nieuwste technische apparatuur op het gebied van licht, geluid en digital streaming en een gebouw dat innovatie ademt, weet je: hier is van alles mogelijk.

Drie panden, allemaal Amerpodia

Net als De Nieuwe Liefde en Rode Hoed is Felix Meritis onderdeel van Amerpodia. Samen willen wij een substantiële bijdrage leveren aan het culturele en maatschappelijke leven. Als één krachtig collectief. Met zowel een inspirerend publieksprogramma als uitstekende service en faciliteiten voor evenementen. Door de deuren te openen voor de evenementenmarkt vinden deze podia de benodigde financiële ruimte om verder uit te kunnen groeien tot toonaangevende cultuurhuizen.

De commerciële zaalverhuur loopt via Amerpodia.  Vraag via deze weg direct een offerte aan.

…en dan weet je: hier is van alles mogelijk.