Is Al Om X Cryptotakkies

IS AL OM is niet alleen een podcast, maar het is een lifestyle. “IS AL OM” staat symbool voor streven naar het beste wat je kan halen uit jezelf. IS AL OM door maker Rifayet Bettencourt gebruikt als gezegde om aan te geven dat er niks is wat je tegenhoudt. “IS AL OM” staat voor: Waarom zou je iets niet doen, als je het wel kan. “IS AL OM” is voor de motivatie om het beter te doen dan mijn naasten

Raoul Essenboom schuift in deze aflevering aan voor een IS AL OM x CRYPTOTAKKIES SPECIAL over cryptocurrencies, profvoetballerij en het belang van zelfontwikkeling. Raoul is een man van vele talenten, naast het professioneel voetballen is hij ook een van de oprichter van het Cryptotakkies Platform. Het is de persoonlijke doelstelling van Cryptotakkies om jongeren & jongvolwassenen met een etnische achtergrond te inspireren en meer kennis te bieden over de technologische ontwikkelingen van onze maatschappij. In deze podcast bespreken Raoul en Rifa in iets meer dan een uur, het belang van beleggen, zelfontwikkeling en HOE JE KAN BEGINNEN MET HET BELEGGEN IN BITCOIN.

Dit programma is onderdeel van het Cultureel Noodhospitaal van Felix Meritis: we openen de deuren en stellen onze faciliteiten corona-proof beschikbaar aan andere culturele instellingen of makers die het ook moeilijk hebben, maar zich niet uit het veld laten slaan. Er kan bij ons worden gecreëerd zonder dat er kosten zijn voor de faciliteiten. Zodat we samen vanuit het hart van de stad weer een beetje op adem kunnen komen.