Terug naar overzicht

do 1 apr

NachtPraat: Ici Sans Merci

Aanvang
16:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

De nacht wil zich sexy en begeerd voelen, de nacht voelt zich alleen nu juist genegeerd. Laten we de nacht weer een stem geven. Met deze talkshow serie wil Asintho Dors verschillende prominente figuren uit deze scene een kans geven om zich uit te spreken over de situatie waarin wij ons alle nu een jaar in bevinden. Verwacht dj’s, programmeurs, boekers, organisatoren. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

Deze talkshow serie heeft vier afleveringen, die wekelijks worden gepubliceerd op deze pagina. Moderator van de serie is Asintho Dors (DJ/organisator/oprichter van Crossovers)

Tijdens de eerste aflevering aan tafel:

Ici Sans Merci: Deze Amsterdamse jongeman met Marrokaanse roots is al jaren het gezicht van de Amsterdamse Underground scene. In 2010 draaide hij op obscure afterparties maar is inmiddels uitgegroeid tot een nationale trots. Hij is een echte Household name in de Amsterdamse techno scene en heeft al op vele grote podia zijn kunsten mogen vertonen. Hij is in 2019 ook de programmeur geworden van 1 van amsterdams grootste club namelijk “Radion”.  Hij stond daardoor ook van het ene op het andere moment stil met al zijn dj gigs en producties die hij had binnengehaald voor Radion. 

De talkshow zal ook worden gedeeld op deze website. Hou onze website en socials in de gaten voor meer info en haak aan!

Dit programma is onderdeel van het Cultureel Noodhospitaal van Felix Meritis: we openen de deuren en stellen onze faciliteiten corona-proof beschikbaar aan andere culturele instellingen of makers die het ook moeilijk hebben, maar zich niet uit het veld laten slaan. Er kan bij ons worden gecreëerd zonder dat er kosten zijn voor de faciliteiten. Zodat we samen vanuit het hart van de stad weer een beetje op adem kunnen komen.