Terug naar overzicht

do 15 apr

NachtPraat: MC Complicated

Aanvang
16:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

De nacht wil zich sexy en begeerd voelen, de nacht voelt zich alleen nu juist genegeerd. Laten we de nacht weer een stem geven. Met deze talkshow serie wil Asintho Dors verschillende prominente figuren uit deze scene een kans geven om zich uit te spreken over de situatie waarin wij ons alle nu een jaar in bevinden. Verwacht dj’s, programmeurs, boekers, organisatoren. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

Deze talkshow serie heeft vier afleveringen, die wekelijks worden gepubliceerd op deze pagina. Moderator van de serie is Asintho Dors (DJ/organisator/oprichter van Crossovers)

Tijdens de derde aflevering aan tafel:

Antonio Bernardo Abbo (MC Complicated): Deze man heeft in Amsterdam zeker geen introductie meer nodig. Hij is al vanaf de begin jaren 90 betrokken met de elektronische scene en heeft voor vele grote Dj’s en festivals mogen Mc’en. Deze meneer heeft in zijn jonge jaren de wereld overgevlogen als HET gezicht van the sunclub met Fiësta 98, later is deze track ge-re-brand als Summerjam, die wereldberoemd werd.

De talkshow zal ook worden gedeeld op deze website. Hou onze website en socials in de gaten voor meer info en haak aan!

Dit programma is onderdeel van het Cultureel Noodhospitaal van Felix Meritis: we openen de deuren en stellen onze faciliteiten corona-proof beschikbaar aan andere culturele instellingen of makers die het ook moeilijk hebben, maar zich niet uit het veld laten slaan. Er kan bij ons worden gecreëerd zonder dat er kosten zijn voor de faciliteiten. Zodat we samen vanuit het hart van de stad weer een beetje op adem kunnen komen.