Terug naar overzicht

do 8 apr

NachtPraat: Gysele de Saint-Obin

Aanvang
16:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

De nacht wil zich sexy en begeerd voelen, de nacht voelt zich alleen nu juist genegeerd. Laten we de nacht weer een stem geven. Met deze talkshow serie wil Asintho Dors verschillende prominente figuren uit deze scene een kans geven om zich uit te spreken over de situatie waarin wij ons alle nu een jaar in bevinden. Verwacht dj’s, programmeurs, boekers, organisatoren. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

Deze talkshow serie heeft vier afleveringen, die wekelijks worden gepubliceerd op deze pagina. Moderator van de serie is Asintho Dors (DJ/organisator/oprichter van Crossovers)

Tijdens de tweede aflevering aan tafel:

Gysele de Saint-Obin: tijdens een DJ contest verraste ze door een geheel vinyl set te draaien. Nu een aantal jaar later heeft zij een plekje veroverd in de Amsterdamse scene met haar early rave en house platen. Ze heeft haar eigen collectief opgericht met 2 mede dames die ze “lang zal je raven” noemen en daarmee 12 uurs rave mee organiseren, voor de mensen die wat meer van de acid en early hardcore sound houden, en dat zijn er toch wel wat. Zij is onlangs haar baan verloren als programmeur bij de Oosterbar, dus verwacht ook van haar een sterke en oprechte mening.

De talkshow zal ook worden gedeeld op deze website. Hou onze website en socials in de gaten voor meer info en haak aan!

Dit programma is onderdeel van het Cultureel Noodhospitaal van Felix Meritis: we openen de deuren en stellen onze faciliteiten corona-proof beschikbaar aan andere culturele instellingen of makers die het ook moeilijk hebben, maar zich niet uit het veld laten slaan. Er kan bij ons worden gecreëerd zonder dat er kosten zijn voor de faciliteiten. Zodat we samen vanuit het hart van de stad weer een beetje op adem kunnen komen.