Terug naar overzicht

do 22 apr

Creative Women Collective Podcast

Aanvang
16:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Seizoen 5: Creative Development Stories

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen spreekt host Awura Abena Simpe met kunstenaar en activist Sioejeng Tsao (ook wel SEEYOUSIOE) over haar visie op creativiteit.

Seizoen 5: Creative Development Stories door Creative Women Collective met Awura Abena Simpe

In dit podcastseizoen gaat zij met creatieven in gesprek over de ontwikkeling van hun werk door de jaren heen. 

Ze praten over de ontwikkeling van de werken (van kunst tot aan textiel tot aan innovatieve digitale producten) van bijzondere creatieve vrouwen, van vroeger tot nu. Door te praten over zowel hun vaardigheden als valkuilen, krijg je als luisteraar inzicht in het proces achter de succesvolle resultaten die deze vrouwen hebben bereikt. Hoe blijf je leren als creatief?

De link naar de podcast wordt gedeeld op deze website. Kijk bij Flix by Felix om alle podcasts en streams in Felix terug te kijken en luisteren.

Dit programma is onderdeel van het Cultureel Noodhospitaal van Felix Meritis: we openen de deuren en stellen onze faciliteiten corona-proof beschikbaar aan andere culturele instellingen of makers die het ook moeilijk hebben, maar zich niet uit het veld laten slaan. Er kan bij ons worden gecreëerd zonder dat er kosten zijn voor de faciliteiten. Zodat we samen vanuit het hart van de stad weer een beetje op adem kunnen komen.