Pleasure Society, de podcast

P.S. is de podcast van de Pleasure Society. In elke aflevering worden jouw vragen over liefde, seks, seksualiteit en alles er tussenin beantwoord. Soms met een expert om te helpen antwoord te geven. Elke aflevering begint en eindigt met een erotisch gedicht. 

In deze speciale editie van P.S. een aantal mensen die hun licht zullen schijnen op wat seksualiteit voor hen betekent. Mensen die dichtbij ons staan, ons aan het denken hebben gezet of misschien wel aan het lachen. Ons hebben doen voelen.

In deze special zijn Suzan Yücel, Sofie Lakmaker, Pip Lou en Sydney van Nieuwaal te gast. Suzan, Sofie en Pip delen hun woorden en Sydney deelt zijn erotische tunes met live muziek. De host van P.S. is Shari Klein, tevens founder van de Pleasure Society. 

De tweede druk van Sofie’s debuutroman is inmiddels een feit. Mocht je ‘m nog niet hebben, koop dan De Geschiedenis van mijn Seksualiteit bij jouw lokale boekhandel.

Pip’s boek Slikken, kreng! gaat over alle gekkigheid die zij als slik-expert (no joke) meemaakt. Ook hier: koop ‘m bij je lokale boekhandel!

Check Suzan’s instagram die dagelijks vol staat met leestips en persoonlijke verhalen: https://www.instagram.com/suzanyucel/

Muziek in deze podcast is dit keer LIVE en origineel gecomponeerd door Sydney van Nieuwaal / @sydneyvannieuwaal / https://sydneyvannieuwaal.bandcamp.com/

Heb jij een vraag of dilemma op het gebied van seks, seksualiteit of intimiteit waar je niet uitkomt? Mail jouw opgenomen vraag naar shari@pleasuresociety.nl.

Dit programma is onderdeel van het Cultureel Noodhospitaal van Felix Meritis: we openen de deuren en stellen onze faciliteiten corona-proof beschikbaar aan andere culturele instellingen of makers die het ook moeilijk hebben, maar zich niet uit het veld laten slaan. Er kan bij ons worden gecreëerd zonder dat er kosten zijn voor de faciliteiten. Zodat we samen vanuit het hart van de stad weer een beetje op adem kunnen komen.