Full Circle: with Guillaume Schmidt

Bekijk het programma hier terug:


Je kent het van de collabs met Nike en Vans, de stoere boys die er niet over kunnen ophouden en de talloze feestjes die ze in de hoofdstad geven. We hebben het over Patta. Wat bescheiden begon met een handel in schoenen is ontploft tot een succesvol internationaal platform voor straatcultuur. Tijdens deze eerste Full Circle talkshow spreken we ondernemer Guillaume Schmidt (a.k.a. Gee), de medeoprichter van het streetwear- en lifestylemerk.

Vanavond gaan we terug in de tijd met big boss Guillaume, we praten over zijn eerste jaren bij Patta, de reis tot nu toe en zijn plannen voor de toekomst. Hoe is het om aan de roer van zijn imperium te staan? Wat zit achter zijn ondernemende geest? En welke lessen kan hij met ons delen?

Full Circle is een verdiepende talkshow, persoonlijker dan een podcast of interview, zonder drempel en een safe space met een vraag-maar-raak mentaliteit. Hier ga je, letterlijk in een cirkel, direct het gesprek aan met de ondernemende leiders uit de wereld van tech, business, science en culture. We duiken in de persoon achter de mythe, horen het praatje achter het plaatje en bevragen dé experts van onze tijd.