Shaffy Lab – Ode aan het Experiment

Makers zonder faalangst, let op!

In de Shaffyzaal van Felix Meritis nodigen we je uit om jouw podiumexperiment of publieksformat te testen.

De generale repetitie van een neusharpconcert, een workshop plantenfluisteren, een modderworstelwedstrijd met dweilorkest of een wereldkampioenschap levend Jenga: kom jouw wildste droom of beautiful nightmare bij ons uitproberen.

Naamgever Ramses Shaffy had in de jaren zestig zijn eigen theater in Felix, met alles en iedereen op een podium. Muziek, dans, drank & drugs: hier was plek voor creatieve dwarsdenkers met geniale, hilarische en bizarre performances. In zijn geest vragen we een nieuwe generatie brutale programmamakers & fantastische formatontwikkelaars om hun kunstje te flikken in Felix.

Heb jij een waanzinnig idee waar 100 mensen een kaartje voor kopen? The floor is yours

Hoe het werkt

Het Shaffy Lab werkt met een open inschrijving. Pitch je plan kort, krachtig en helder in onze inbox. Hoe concreter, hoe beter! Denk aan tijdstip, duur, podiumdeelnemers, technische benodigdheden en beeldmateriaal.

Jij krijgt de Shaffyzaal op een vrijdagavond in voorjaar of najaar 2020 in overleg. Felix Meritis zorgt voor productionele ondersteuning, programmapromotie en organiseert de kaartverkoop.

Aanmelding en vragen: samra.asmellash@amerpodia.nl

Bij meer inschrijvingen dan plekken maakt de redactie van Felix Meritis een selectie. Aanmeldingen worden beoordeeld op originaliteit van je plan en haalbaarheid wat betreft productiemogelijkheden en publiekswerving.