Terug naar overzicht

vr 21 apr

Workshop: overblijfselen van een sensuele toekomst

Zaal open
19:00
Aanvang
20:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Ticketprijs is inclusief een drankje

Reminder: Voor deze workshop is het belangrijk om een collectie van alledaagse objecten mee te nemen. We willen je vriendelijk verzoeken om ongeveer 5 objecten mee te nemen die je niet meer gebruikt een/of van plan was om te recyclen (oude elektronica, schoenen, verpakkingen – mag echt van alles zijn!).

Hoe gaan onze sekslevens, intimiteit en sensualiteit er in de toekomst uitzien? Stel dat onze levens zich (nog) meer naar virtuele ruimtes verplaatsen, hoe evolueren dan volgens jou menselijke aanraking, verbinding en de betekenis ervan? Wat laten we achter en wat vervangen we met een digitale replica? En wat voor nieuwigheden maakt de toekomst juist mogelijk op het gebied van lichamelijke aanraking, aantrekkingskracht en intimiteit? 

In deze interactieve workshop daagt ontwerper en tentoonstellingscurator Tom Loois je uit om aan de hand van zelfgemaakte toekomstscenario’s én objecten op zoek te gaan naar seksuele en sensuele toekomsten. 

Belangrijk: neem voor deze workshop vier objecten mee die je van plan bent te recyclen of weg te gooien.  

Wil je graag een programma bijwonen, maar heb je niet de middelen om een kaartje te betalen? Mail dan naar info@felixmeritis.nl, we kunnen dan iets regelen.

Workshop: overblijfselen van een sensuele toekomst is onderdeel van Felix Fridays.

Tom Loois | Ontwerper en tentoonstellingscurator

Tom is een ontwerper die, na zijn afstuderen aan de Design Academy Eindhoven in 2011, betrokken is geweest bij een breed scala aan projecten. Gemene deler binnen deze projecten is het streven naar sociale verbinding en begrip, en het heroverwegen van conventies en ingesleten patronen. Zijn doel is bij te dragen aan een wereld waarin meer ruimte is voor kwetsbaarheid, verwondering en intimiteit.