Terug naar overzicht

wo 27 okt

De Ontmoeting Presenteert: The Taste of Desire

Aanvang
19:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Voorpremière The Taste of Desire met Q&A en voorfilm Everest

Op 27 oktober presenteert De Ontmoeting in samenwerking met Cinema Delicatessen de voorpremière van The Taste of Desire in Felix Meritis. Een filmische reis rond de wereld, waarin vijf verschillende verhalen met elkaar verbonden raken door ieders unieke band met de oester. Ook staat er in het voorprogramma de film Everest van Sophia de Hoog. Na afloop van de films is de regisseur van The Taste of Desire W.J.A. Kluijfhout aanwezig voor een Q&A. Ook zullen er speciaal biertjes en oester geserveerd worden.

Verlangen, ambities & oesters

Een burlesque-danser uit New York, die het dagelijks leven als moeder probeert te combineren met haar beruchte oester-act op de bühne. Twee Franse Michelin-ster chef-koks, die streven te ontkomen aan de stress op de werkvloer in een door egocentrisme gedreven vakgebied. Een jonge, Zweedse vrouw op een keerpunt in haar leven, nadat ze haar succesvolle modecarrière in de grote stad achter heeft gelaten om oesterduiker te worden in de vrije natuur. Een Japanse pareljuwelenmaker wiens missie het is om schoonheid in imperfecties te vinden. En tot slot een terminaal zieke Engelse psycholoog, die zijn levenswerk – een boek over oesters – probeert af te maken voor de dood hem inhaalt.

CORONATOEGANGSBEWIJS

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten om als geldig coronatoegangsbewijs te gebruiken. Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs.