Terug naar overzicht

vr 18 mrt

Oplaadsessie N°1

Aanvang
19:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Soundmeditatie met Bruno Sitton

Ticketprijs is inclusief een drankje

Een broodnodige oplaadsessie die je gaat helpen de balans in jezelf terug te vinden.

Het is bijna een gewoonte geworden om alles on demand naar je toe te krijgen: je kunt je ontbijt, lunch en diner bestellen, je Uber, Felyx of Swap-fiets kun je zo bestellen, tv-programma’s worden voor ons gecureerd en voor kleding of de dagelijkse boodschap hoef je je huis ook niet te verlaten.

Heel handig, maar het gevaar van gemakzucht ligt op de loer. Weet jij nog hoe je je voelt wanneer je ergens tijd en moeite insteekt?  Dat gevoel om lekker met je handen bezig te zijn, je lichaam te bewegen en ergens steeds beter in worden? Dat ene gerecht wat de derde keer ineens smaakt zoals het moet? Of heb je altijd al een keer willen mediteren?

Herken je dit? Dan is dit voor jou. Laat even al je zorgen thuis en kom even relaxen bij de Oplaadsessie van 18 maart. Tijdens deze sessie gaan we opladen en een nieuwe skill leren.

GELUIDSTHERAPIE

Welke muziek draai jij om op te staan of je een opkikker te geven? Zijn er genres die je in bepaalde moods krijgen of juist eruit halen? Hardcore geeft een ander signaal af dan lofi-beats, trap music brengt je ergens anders heen dan afrobeats of soul: kortom, muziek heeft effect op hoe je je voelt en doet onbewust iets met je hoofd en lichaam. Tijdens deze sessie drukken we even op pauze en tunen we in op andere frequenties. 

Geluidstherapie kijkt naar het effect van frequenties en ritmes op het fysieke lichaam, onze hersenen en zenuwstelsel. Tijdens een sound ceremonie wordt deze kennis toegepast en neemt Bruno Sitton je mee: door middel van meditatie, geluiden van kristallen en tibetaanse kommen, drums, regen en white noise mee naar een plekje van rust.


Bruno Sitton

Bruno Sitton is op jonge leeftijd begonnen met het beoefenen van Zen en Yoga. Door dagelijks tijd te stoppen in het beoefenen van de essentiële elementen van meditatie is hij gaan observeren hoe dit toe te passen is op het dagelijkse Westerse leven.Tijdens vele reisjes had Bruno de mogelijkheid om een variëteit aan helende tradities uit verschillende culturen te observeren. Dit liet hem een verdieping maken in vele vormen van meditatie, geluidstherapie en de Chinese traditionele thee ceremonie.Al deze beoefeningen zorgden ervoor dat Bruno ruimte en tijd begon te creëren om anderen te helpen tot momenten van rust en stilte.Hij is op een missie om mensen te helpen door nuttige, helende tradities op behulpzame wijze naar het moderne leven en de huidige cultuur te brengen.