Terug naar overzicht

za 2 mei

Mobiel Planetarium

Aanvang
V.A. 13:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Sterren kijken voor beginners

Inclusief één drankje

Coronavirus-update

Programma geannuleerd!

Wegens de dreiging van het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid zijn alle events bij Felix Meritis die tot en met 1 juni zouden plaatsvinden afgelast.

Helaas betekent dit dat Mobiel Planetarium is afgelast.

Gezien de uitzonderlijke situatie en drukte zijn wij pas in een later stadium in staat te informeren over de afwikkeling rond reeds gekochte kaarten. Vanzelfsprekend komen wij hier zo snel mogelijk op terug.

Heb je de film Interstellar gekeken en wil je nu alles over de ruimte weten? Of heb je altijd al gedroomd over een carrière als astronaut maar is het er maar niet van gekomen?

Bezoek het Mobiel Planetarium en bekijk de planeten rond onze zon van dichtbij: de maan, de zon, Mars, Jupiter en het verre Pluto. Maak een (hele relaxte) reis naar de sterren en planeten en laat je informeren en inspireren. Kom samen met je BFF, je kleinkind of je overgroot oma. Of gewoon lekker alleen.

Bij je ticket hoort toegang tot een groot, (opblaasbaar) planetarium waar je via een interactieve film en uitleg van heelal-experts bij het Anton Pannenkoek Instituut (UvA) je een rondje maakt langs de sterrenhemel. Een educatieve middag om kennis te maken met de sterrenkunde. Kies een tijdslot waarop je het Mobiel Planetarium wil bezoeken, koop je ticket, drankje erbij, muziek aan, en zitten maar.