Check het hele programma

do 1 okt

A.I. for Dummies

Onderdeel van Me, Myself & A.I.

Me, Myself & A.I.

Zaal open
19:00
Aanvang
20:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Ticket includes a drink/Ticket inclusief drankje

Wat is kunstmatige intelligentie? Het verschil tussen cookies en algoritmes? Zijn alle robots zelflerend? Jim Stolze geeft een stoomcursus A.I., een A.I. met engelengeduld en eindeloze batterij geeft antwoord op alle beginnersvragen, om een topscore te garanderen in de daaropvolgende (pub)quiz – geleid door Remy Ludo Gieling.

Remy Ludo Gieling is oprichter van AI.nl, hoofdredacteur van de vakmedia MT (Management Team) en Sprout. Sprout richt zich op innovatieve, snelgroeiende startups en scaleups; MT brengt inzichten over management en leiderschap. Als journalist interviewt Remy de drijvende krachten achter startups, scaleups en incidentele f*ckups op camera en podia. Remy is regelmatig commentator op radio (BNR) en tv (RTLZ), interviewt ondernemers voor online tv-zender 7DTV en is co-host van de Business Books Podcast.

Jim Stolze is schrijver en ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) aan grote bedrijven. Na een intensieve leerperiode bij onder meer MIT en Singularity University, startte hij met twee mede-oprichters Aigency, door de Japanse media “het uitzendbureau voor artificial intelligence” genoemd. In 2018 schreef hij zijn ervaringen op het gebied van kunstmatige intelligentie op in het boek Algoritmisering, wen er maar aan! Daarnaast lanceerde hij samen met Elephant Road en ICAI de Nationale AI-Cursus.