Terug naar overzicht

vr 5 jun

Full Circle: Guillaume Schmidt

Zaal open
19:00 & 19:30
Aanvang
20:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Een verdiepend cirkelgesprek met de mede-oprichter van Patta.

Een ticket om dit programma fysiek in Felix mee te maken, is inclusief welkomstpakket met drankjes en snack.

Je kent het van de collabs met Nike en Vans, de stoere boys die er niet over kunnen ophouden en de talloze feestjes die ze in de hoofdstad geven: we hebben het over Patta.

Wat bescheiden begon met een handel in schoenen is ontploft tot een succesvol internationaal platform voor straatcultuur. Tijdens deze eerste Full Circle talkshow spreken we ondernemer Guillaume Schmidt (a.k.a. Gee), mede-oprichter van het streetwear- en lifestylemerk.

Vanavond gaan we terug in de tijd met big boss Guillaume. We praten over de beginjaren van Patta, de ontwikkeling tot nu toe en zijn plannen voor de toekomst. Hoe is het om aan het hoofd van een imperium te staan? Wat gaat er om in zijn ondernemende geest? En welke lessen kan hij met ons delen? Felix Meritis-directeur Clayde Menso modereert de avond, dus dat belooft wat!

Speciaal voor deze ene avond presenteert OSCAM met Patta de expo We will be here forever. Do you understand? in de Dwaalgang van Felix Meritis, te bezoeken voor- of na de talkshow.

In Felix aanwezig zijn of online meekijken?

Vanwege de coronamaatregelen ontvangen wij deze avond 30 bezoekers in Felix Meritis. Ons anderhalvemeterprotocol vind je hier.

Wil je bij dit programma aanwezig zijn? Met een iets hogere kaartprijs dan gewend, steun je de Felix-programmering in coronatijd en krijg je zeer exclusieve toegang tot dit programma en ons nieuwe pand. We ontvangen je graag met een welkomstpakket, inclusief drank & snack. LET OP: voor ieders veiligheid zijn er twee inlooptijden – tussen 19:00 en 19:30 uur en tussen 19:30 en 20:00 uur. Jouw inlooptijd staat op het ticket.

Fysieke kaarten uitverkocht? Of kijk je sowieso liever vanaf de bank? Koop dan een livestream ticket en ontvang de link naar de uitzending een uur van tevoren. Via de webcam of chat kun je je vraag aan de moderator doorgeven.


OSCAM x Patta: We will be here forever. Do you understand?

Voor de expo We will be here forever. Do you understand? sloegen OSCAM en Patta de handen inéén en it did not dissapoint. De door Violette Esmeralda (hoofd fotografie) en Lee Stuart (brand manager) gecureerde tentoonstelling bevat werken van vooraanstaande kunstenaars van kleur, waaronder Gilleam Trapenberg, Wes Mapes, Stacii Samidin, Serana Angelista, Shertise Solano, Jeanpaul Paula tot Dion Rosina.

Tijdens Full Circle in Felix Meritis is een sneak preview van de expo te zien, die op 1 juli in volledigheid te bezichtigen is in OSCAM van 17:00 tot 22:00, en tijdens de Patta Summer school van 13 juli tot en met 14 augustus van 13:00 – 16:00.

Over de serie Full Circle

Full Circle is een reeks verdiepende talkshows, persoonlijker dan een podcast of interview, zonder drempel en een safe space met een vraag-maar-raak mentaliteit. Hier ga je, letterlijk in een cirkel, direct het gesprek aan met ondernemende leiders uit de wereld van tech, business, science en culture. We duiken in de persoon achter de mythe, horen het praatje achter het plaatje en bevragen dé experts van onze tijd.