Terug naar overzicht

vr 8 okt

Felix Skills: A.I.-smartlappen

Zaal open
19:00
Aanvang
20:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

JIJ & A.I.

Inclusief één drankje en bitterballen

De smartlap is het toonbeeld van spijt en rauwe, menselijke emotie. Kan een algoritme dit doorgronden en reproduceren? In de A.I.-smartlappenworkshop maak je een emotioneel lied met behulp van kunstmatige intelligentie.

Met het smartlappen-algoritme van medialab SETUP schrijft iedereen zijn eigen levenslied! In een intieme schrijfsessie van anderhalf uur schrijf je onder het genot van een glas bier en een bitterbal jouw zelfgemaakte tranentrekker.
Het algoritme kent de beste Hollandse smartlappen op haar duimpje en genereert daaruit met jouw hulp nieuwe zinnen, coupletten en refreinen. Jij maakt er op jouw beurt een lopend geheel van. Krijgen jullie samen de zaal plat?

CORONATOEGANGSBEWIJS

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten om als geldig coronatoegangsbewijs te gebruiken. Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Tickets worden verkocht in single tickets, maar de workshop wordt in duo’s gevolgd. In trio’s werken gaat helaas niet… Mocht je alleen komen, dan word je dus gekoppeld aan iemand anders. Extra gezellig!

We willen je vragen, als mogelijk, je eigen laptop en oortjes/headphones mee te nemen om deel te nemen aan de workshop. Als het je niet lukt om een laptop en/of oortjes/headphones mee te nemen, laat het ons dan weten via info[@]felixmeritis.nl voor 1 oktober, dan kunnen we je die uitlenen.

OVER SETUP

SETUP is het platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de fusie van technologie en cultuur. Sinds de oprichting in 2010 maken ze met kunstenaars en ontwerpers de gevolgen van technologische ontwikkelingen tastbaar. Hun missie is het creëren van een brede groep media-, algoritme- en datawijze mensen.