Terug naar overzicht

wo 1 apr

Oplaadsessie N°1

Zaal open
18:00
Aanvang
18:30
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Ontstress, ontspan en laad jezelf op!

Programma geannuleerd!

Wegens de dreiging van het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid zijn alle events bij Felix Meritis die tot en met 1 juni zouden plaatsvinden afgelast.

Helaas betekent dit dat de eerste Oplaadsessie is afgelast.

Gezien de uitzonderlijke situatie en drukte zijn wij pas in een later stadium in staat te informeren over de afwikkeling rond reeds gekochte kaarten. Vanzelfsprekend komen wij hier zo snel mogelijk op terug.

Een broodnodige oplaadsessie-reeks die je gaat helpen de balans in jezelf terug te vinden.

Het stadse leven is snel, druk en continu in beweging. Aan de ene kant een unieke charme, maar aan de andere kant veel prikkels om te verwerken. Toenemende stress, burn-outs en een overall verslechterde mentale gezondheid kan hier het gevolg van zijn. En daar wordt niemand blij van. Je baas niet. Je omgeving niet. Maar vooral jijzelf niet.

Broodnodig dus zijn De Oplaadsessies. Een omgeving waar je direct na je werk komt om te ontspannen, stress te laten gaan en gaat werken richting een gezond en een veerkrachtig modern leven. Elke sessie bevat een bekende gastspreker en een mindfulness-sessie van Meditation PopUp.

De eerste Oplaadsessie op 1 april heeft als thema Nature Feels en hier duiken we dieper in het grote voordeel van het hebben van planten. Monai McCullough, a.k.a Plantmom, (introduceert in het Engels) is een expert in het veld van onze groene vrienden en weet het reilen en het zeilen van het in huis halen van planten en hoe zij kunnen bijdragen aan jouw oplaadmoment.

Wist je dat?

Wist je bijvoorbeeld dat het hebben van planten zorgt voor minder stress, de akoestiek in het huis verbetert, dat ze zorgen voor een betere concentratie én humeur en de nachtrust bevorderen?

Tickets zijn te koop per Oplaadsessie of als gehele reeks. Bij een passe-partout krijg je maar liefst 18 euro korting en die bestel je hier. Dus neem je leukste collega(s) met je mee, declareer het lekker bij de baas en ontstress, ontspan en laad op.


Over De Oplaadsessies

Er zijn yogastudios op iedere straathoek om je chakra’s te alignen, menig millenial bouwt de huiskamer om tot urban jungle en digital detoxes zijn meer dan hot. Maar ons biologische stressysteem is (nog) niet mee geëvolueerd met de digital society of 2020. Daarom, in het kader van treat yoself, een broodnodige reeks van 6 oplaadsessies, die je helpen de balans in jezelf terug te vinden.

6 sessies op woensdagen, direct na je werk. Wel zo lekker. Elke sessie bevat een bekende gastspreker (als Stephanie Afrifa en Plantmom) en een mindfulness-sessie van Meditation PopUp. Verwacht thema’s als “Van Ruis naar Rust ”, “Verlammend Perfectionisme”, “Krachten van Gedachten”, “Plug In, Plug Out” en als eerste aan de beurt “Nature’s Finest”.

Oplaadsessie N°1: 1 april 2020
Oplaadsessie N°2: 15 april 2020
Oplaadsessie N°3: 29 april 2020
Oplaadsessie N°4: 13 mei 2020
Oplaadsessie N°5: 3 juni 2020
Oplaadsessie N°6: 17 juni 2020

In samenwerking met Meditation PopUp en bekende gastsprekers als Stephanie Afrifa en Plantmom.


Over Meditation PopUp

Meditation PopUp creëert een omgeving waar je ontspant, het bewustzijn vergroot en werkt aan een blije, gezonde en een veerkrachtige geest voor een modern leven.


Over Plantmom

Plantmom is opgezet door Monai Nailah McCullough, een hortoloog uit New York, met 7 jaar ervaring in professioneel plantenkunde. Plantmom maakt plantonderhoud makkelijk met workshops, producten en consultaties die de community helpt om, zelfverzekerd, een urban indoor jungle te creëren.