Agenda

Het was mooi. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Toon alleen / /
ma 9 mei Livestream

Uitreiking Libris Literatuur Prijs 2022

De winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022 wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarbij alle zes genomineerden in een hommage-show nog eens extra in het zonnetje worden gezet.
Lees meer
do 28 apr

Full Circle: Jane’a Johnson

Full Circle is back! In this fourth edition, we talk to Jane'a Johnson, the new artistic director of FOAM. to discuss her love for archiving, the importance of context in the arts sector and her home away from home, the South of America.
Lees meer
wo 20 apr Talkshow Technologie Toneel

Ulrike Quade Company presents Future Stages #2

In gesprek met professionals en ervaringsdeskundigen neemt de Ulrike Quade Company kennis uit de praktijk onder de loep. De hoofdvraag van deze avond is: Hoe houdt theater zich bezig met toekomstbeelden en waarheidsbeleving? 
Lees meer
zo 17 apr Cultuur Erotiek

Erotische Paasmis

Dit jaar hoef je met Pasen niet alleen thuis of met je familie door te brengen. Op Paaszondag presenteren Stichting Nieuwe Helden, deBuren, Felix Meritis en Mail & Female een Erotische Paasmis die je van kop tot teen in lichterlaaie zet.
Lees meer
vr 15 apr College Economie Educatie

Felix College N°6

Slimmer worden terwijl je eet: dat kan tijdens het Felix College. Na een heerlijke aanschuifmaaltijd neemt een promovendus ons mee in hun obsessie onderzoek.
Lees meer
vr 15 apr Cultuur Kunst

Oplaadsessie N°2

In deze broodnodige oplaadsessie leer je de ins en outs van het punchen van Cheraine Baljé, met de ontwerpen van Brian Elstak
Lees meer
vr 15 apr Fashion popcultuur

HENK: een film van  Sarah Blok en Lisa Konno

Gekleed in een mode collectie geïnspireerd op zijn leven, toont Henk zijn eigenzinnige kijk op migratie en succes. Zijn desinteresse voor het krijgen van erkenning maakt Henk een uitzondering in deze tijd, zeker in het domein van de kunstacademie waar studenten streven om gezien te worden.
Lees meer
wo 23 mrt podiumkunsten Technologie

Ulrike Quade Company presents Future Stages

Hoe kunnen de podiumkunsten en technologie op een vernieuwende manier samenwerken? In gesprek met professionals en ervaringsdeskundigen neemt de Ulrike Quade Company kennis uit de praktijk onder de loep. In een serie van drie meetings wordt telkens een andere kant belicht van de kruisbestuiving tussen podiumkunsten en technologie.
Lees meer