Terug naar overzicht

vr 24 mrt

Oplaadsessie: Intuitive Tarot

Zaal open
19:00
Aanvang
20:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Ticket price includes a drink

Tijd voor een nieuwe Oplaadsessie! Ditmaal staat er een bijzondere tarot workshop op het programma. Tijdens deze avond neemt Tamara je mee in de wereld van tarot en orakelkaarten om je te verbinden met je eigen energie. Bij binnenkomst ontmoeten we elkaar, settelen we in met een goede kop thee en maken we onze safe space. 

Na een introductie en een rustgevende meditatie gaan we samen aan de slag om je onderbewuste zichtbaar en voelbaar te maken. Je leert hoe je kunt werken met tarot of orakelkaarten om zo met je intuïtie in contact te komen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als:

Wat zit er in je huidige energieveld? Welke blokkades kom je tegen? Hoe kun je hiermee werken? 

We kijken wat voor boodschappen de kaarten voor ons in petto hebben en sluiten af met een collectieve card pull voor de groep. 

Oplaadsessie: Intuitive Tarot is part of Felix Fridays. Afterwards you can join and mingle in our Husly lounge during DJ & Drinks.

Tamara | Energy Reader

Tamara is een Energy Reader met Indo-Nederlandse roots en combineert haar dromerige spiritualiteit met een relaxte kijk op de wereld. Haar energiewerk doet ze met zachtheid en kwetsbaarheid, omdat we die kanten van onszelf meer mogen omarmen. Tarotkaarten en meditatie zijn voor haar een tool om jouw energie te kunnen lezen. Haar doel: jou in alignment brengen met je ziel. Wanneer je je onderbewuste bewust maakt, weet je namelijk precies welke stappen je kunt nemen om je droomleven te leiden.