Terug naar overzicht

vr 1 mei

Night Out: Mobiel Planetarium

Aanvang
V.A. 20:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Samen turen naar de sterrenhemel

Inclusief één drankje

Coronavirus-update

Programma geannuleerd!

Wegens de dreiging van het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid zijn alle events bij Felix Meritis die tot en met 1 juni zouden plaatsvinden afgelast.

Helaas betekent dit dat Night Out: Mobiel Planetarium is afgelast.

Gezien de uitzonderlijke situatie en drukte zijn wij pas in een later stadium in staat te informeren over de afwikkeling rond reeds gekochte kaarten. Vanzelfsprekend komen wij hier zo snel mogelijk op terug.

Weet je nog?

De scène waar Ross & Rachel samen op date zijn was voor een hele generatie het toppunt van romantiek: samen turen naar de sterrenhemel, drankje erbij, knuffelrock-muziek aan, en een (nep)bontje om op te zitten.

In Felix doen wij deze avond dunnetjes over. Een groot, (opblaasbaar) planetarium waar je via een interactieve film en de uitleg van een heelal-experts bij het Anton Pannenkoek Instituut (UvA) een rondje langs de sterrenhemel wordt geleid. Een educatieve night out om kennis te maken met de sterrenkunde.

Kies een tijdslot dat je Mobiel Planetarium wil bezoeken, koop jullie tickets, drankje erbij, muziek aan, en zitten maar. Heus niet alleen voor stelletjes: platonische paartjes, innige brolove, sisterhood celebrations, polyamoreuze triads of quads, het is allemaal welkom! Want sterrenkunde is hartstikke cool.

Aan de bar krijg je van ons met je ticket een gratis drankje en wat lekkers erbij.