Buy ticket

Terug naar overzicht

do 30 sep

IDFA Meets Ruben Baart: Artificial Intimacy

Inloop
19:00
Aanvang
20:00
Standaard prijs
Prijs inclusief korting

Op 30 september presenteren IDFA en Felix Meritis een nieuwe IDFA Meets met gastcurator Ruben Baart. Hoe kun je intiem zijn met iemand die niet vlak bij je is? Is intimiteit iets wat virtueel en kunstmatig na te bootsen is?

In de nieuwe IDFA Meets duiken we na een jaar waarin lichamelijk contact zo goed als onmogelijk was een avond lang in het thema van artificiële intimiteit. Verwacht op deze avond alles over machines die kunnen knuffelen, hoe je samen alleen danst en wat een kunstmatige geur met je brein kan doen.

Dit programma neemt een duik in de toekomst en onderzoekt de intieme relatie tussen mens en technologie. We doen dit aan de hand van een aantal projecten, uitgezocht door gastcurator Ruben Baart.

IDFA Meets is het platform voor een nieuwe generatie documentairekijkers, waarmee IDFA de link willen leggen tussen film en jongerencultuur. Eerdere edities gingen onder meer over het creatieve uitgaansleven en over schuivende identiteiten.

CORONATOEGANGSBEWIJS

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten om als geldig coronatoegangsbewijs te gebruiken. Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs.