Terug naar overzicht

di 5 okt

Full Circle: Gert Jonkers

Zaal open
19:30
Aanvang
20:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

The fantastic man behind the scenes

Ticketprijs is inclusief een drankje na afloop.

Full Circle is back! In de tweede editie van FC gaan we in gesprek met the fantastic man behind the scenes, Gert Jonkers, over het opzetten van een imperium van 4 succesvolle bladen met zijn compagnon Jop van Bennekom, internationaal publiek bereiken vanuit het kleine Nederland, zijn eigen hoogtepunten, fuck ups en meer.

Fantastic Man, het magazine waarop niemand minder dan Tyler, the Creator op de afgelopen cover schitterde, heeft een internationale look and feel. Wie het blad doorbladert, waant zich door de straten van de Big Apple, dromerige velden in Frankrijk of op een zolderkamer in Berlijn – in het bijzijn van mooie mannen in de nieuwste fitjes. Wat weinig mensen weten, is dat het blad van Nederlandse bodem komt. Hoe is dat gelukt? En hoe houdt je de balans tussen creativiteit en ondernemerschap? Op 5 oktober aanstaande kun je al je vragen vuren aan Gert.

Full Circle

Full Circle is een verdiepende talkshow, persoonlijker dan een podcast of interview, zonder drempel en een safe space met een vraag-maar-raak mentaliteit. Hier ga je, letterlijk in een cirkel, direct het gesprek aan met de ondernemende leiders uit de wereld van tech, business, science en culture. We duiken in de persoon achter de mythe, horen het praatje achter het plaatje en bevragen dé experts van onze tijd.

CORONATOEGANGSBEWIJS

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten om als geldig coronatoegangsbewijs te gebruiken. Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs.

Over Gert Jonkers

Journalist Gert Jonkers is de mede-oprichter en hoofdredacteur van het internationale style magazine ‘Fantastic Man’ (2005). Samen met Jop van Bennekom richtte Jonkers ook BUTT (2001), The Gentlewoman (2010) en The Happy Reader (2014) op, laatstgenoemde in samenwerking met Uitgeverij Penguin. Hij schrijft over mensen, muziek, kunst en mode sinds 1992, zowel vanuit eigen naam als voor verschillende dagbladen, waaronder New York Times, De Volkskrant, Het Parool en NRC Handelsblad. Gert woont en werkt nu in Amsterdam en is geboren in Otterlo (Gld) als de jongste van zes.