Sales & Events

(NL / ENG)

GESLOTEN VOOR RENOVATIE

Vanaf januari 2017 is Felix Meritis gesloten en vindt er een renovatie plaats. Het monumentale pand is toe aan grondig herstel; de traptreden zijn uitgesleten, hier en daar bladdert de verf van de muren. Dat geeft het gebouw natuurlijk z'n charme maar geeft ook blijk van het feit dat het is tijd voor een grondige aanpak. Begin 2020 openen we de deuren van het gemoderniseerde Felix Meritis en ontvangen we u graag weer voor uiteenlopende evenementen.

Felix Meritis is onderdeel van Amerpodia, waar De Nieuwe Liefde, de Rode Hoed en het Compagnietheater ook bij horen. De ambitie van Amerpodia is om deze vier bijzondere huizen een nog steviger positie in het maatschappelijke en culturele leven van Amsterdam te geven. Door een samenwerkende organisatie te ontwikkelen waarin ieder van deze huizen, met behoud van eigen identiteit en uitstraling, gebruik maakt van elkaars know-how, creativiteit, capaciteiten en netwerken. Het doel daarvan is om de podia krachtiger en financieel onafhankelijk te maken.

De Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater zijn vier 'huizen' met elk een eigen identiteit, oorsprong en plaats in de stad Amsterdam. Meer informatie leest u hier.

Voor meer informatie over het huren van een ruimte bij een van de locaties kunt u contact opnemen met de afdeling Sales & Events.

Wij zijn te bereiken via:
Tel: 020 - 5891680
Mail: sales@felix-meritis.nl

Felix Meritis is lid van Unique Venues of Amsterdam

Concertzaal
Zuilenzaal
Shaffyzaal
Koepelzaal
Teekenzaal
Sterrenzaal
Observatorium
.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!