English

Felix | Flex

Jouw kans om als een ware chef in je eigen keuken te stralen met de tips van Floris van Straalen binnen handbereik.

Met Felix | Flex kun je genieten van driegangenmenu, op te halen in het iconische Felix Meritis aan de Keizersgracht. De gerechten zijn zo voorbereid door chef Floris van Straalen en zijn team, dat het een kwestie is van de gerechten afmaken voor je aan tafel kunt. Heb je toch hulp nodig? Floris heeft alles uitgelegd in de video’s die je bij de bestelling krijgt. Daarnaast worden ook de instructies uitgeschreven en meegegeven bij de bestelling.

De prijzen voor Felix | Flex:

  • Felix | Flex voor 1 persoon: € 35,-
  • Felix | Flex voor 2 personen: € 70,-
  • Felix | Flex actieprijs voor 2 personen inclusief 1/2 fles wijn (wit of rood): € 80,-
  • Felix | Flex voor 2 personen + wijnarrangement: € 120,-

Wil je het vegetarische menu proeven? Geef het aan bij de bestelling! Het team staat iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 13:00 en 17:00 klaar voor het afhalen van bestellingen, geheel volgens de RIVM-richtlijnen, zodat je echt zorgeloos kunt genieten. Via de knop rechtsonder kun je Felix | Flex bestellen.

Geniet met de wijnen van Saskia

Sommelier Saskia Smeenk heeft twee wijn collecties samengesteld, beiden afkomstig van de wijnkaart van Restaurant Felix. Met de eerste collectie, ‘Selectie van Felix Meritis’, laat Saskia zien dat de wijnkaart van Restaurant Felix staat voor ontzettend interessante en betaalbare wijnen. Deze is te bestellen voor €60. De tweede collectie, ‘Momenten van geluk’ belicht de diversiteit en pareltjes die op de kaart te vinden zijn en is te bestellen voor €90.

Winactie

Durf jij de uitdaging aan met onze chef? Deel een foto of video van jouw creatie op Instagram en tag @restaurantfelixamsterdam en onze chef @florisvanstraalen. Het mooiste bord wint een diner voor twee bij restaurant Felix inclusief rondleiding achter de schermen wanneer het restaurant de deuren weer mag openen. De winnaar wordt bekend gemaakt via Instagram in de eerste week dat we de deuren weer mogen openen.

Zorgen voor de zorg

Restaurant Felix wil ontzettend graag dank tonen aan alle mensen die nu in de zorg werkzaam zijn en strijden tegen COVID-19. Daarom mag elke tiende besteller van het Felix | FLEX menu, iemand uit de zorg aandragen om gratis twee menu’s én een fles wijn op te komen halen. We geven dit aan wanneer je je bestelling komt ophalen, dus je kunt de eventuele gelukkige alvast in gedachten houden. Ook zo zorgen we voor elkaar. 

Bestel de wijnboxen via de knop rechtsonder in je scherm. De boxen kunnen zowel bezorgd worden (tegen meerprijs) als opgehaald worden (iedere donderdag en vrijdag tussen 13:00 – 17:00 uur).

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Afhaalmomenten gaan via tijdsloten waar je zelf uit kunt kiezen. Tussen 13:00 en 17:00 is er elke 10 minuten een tijdslot, dus je kunt zelf kiezen wanneer je de bestelling komt ophalen.

Hoeveel pick-ups zijn er per dag?

We maken genoeg voor 50 orders op een dag. Op is dus echt op. Maar geen zorgen, je kunt altijd voor een andere dag bestellen.

Waar moet ik het eten ophalen?

In Felix Meritis aan de Keizersgracht 324 in Amsterdam. Het pick-up point is in restaurant zelf, natuurlijk met gepaste afstand.

Waar moet ik afrekenen?

De betaling gaat via de bestel app van Formitable op onze website. Dat moet je dus van tevoren online doen, zodat we totaal contactloos kunnen werken.

Voor welke dagen kan ik bestellen?

Felix | Flex kun je elke donderdag, vrijdag en zaterdag bestellen.

Hoe vaak wisselt het menu?

Het menu wisselt elke week.

Wat moet ik me voorstellen bij de 3 gangen?

Vooral lekker eten zonder zorgen! Het 3 gangen is natuurlijk weer met mooie Nederlandse en seizoensgebonden ingrediënten. Om het geheel in de Felix-stijl te houden, gaan we ook deze menu’s niet verklappen. Wil je toch een sneak peak? Hou onze Instagram dan in de gaten!

Hoe werkt het om iemand uit de zorg aan te dragen voor een gratis Felix | Flex menu?

Wij willen heel graag onze dank tonen aan alle superhelden die in de zorg werkzaam zijn. Daarom mag elke tiende besteller iemand uit de zorg aandragen om een gratis Felix | Flex menu op te komen halen. Ben jij de 10e besteller? Dan hoor je dit bij je pick-up en mag je een naam doorgeven. Wij zullen contact opnemen met diegene.

Zijn jullie verpakkingen milieuvriendelijk?

Jazeker, we hebben geprobeerd zoveel mogelijk duurzame verpakkingen te gebruiken. Het enige wat je nu zelf nog moet doen, is het afval scheiden!