English

Felix | Finest wines

Wijnen zo goed, dat je ze mee naar huis neemt

Restaurant Felix lanceert Finest wines: twee wijncollecties, zorgvuldig uitgekozen door onze sommelier Saskia Smeenk. Naast wijn, staan er ook alcoholvrije alternatieven die goed bij het menu van Felix | FLEX passen op de lijst. Bij iedere wijncollectie krijg je een uitgebreide (video)uitleg over de wijn. Zo is het net alsof je de sommelier in je huis hebt gehaald, inclusief Saskia’s flair.

Met de eerste collectie, ‘Selectie van Felix Meritis’, laat Saskia zien dat de wijnkaart van Restaurant Felix staat voor ontzettend interessante én betaalbare wijnen. Deze is te bestellen voor €60. De tweede collectie, ‘Momenten van geluk’ belicht de diversiteit en pareltjes die op de kaart te vinden zijn, en is te bestellen voor €90.

De wijnen zijn allemaal elegant, zuiver en puur en altijd net even anders. Altijd met liefde gemaakt. Voor op de bank met comfortabele kleding, of om je avond in hogere sferen te brengen, er zit voor iedere gelegenheid iets bij. Hiermee kun je zelf even de slingers ophangen.

Restaurant Felix bij jou thuis met Felix | Flex

Uiteten met het comfort van je eigen woonkamer? Via Felix | Flex kan jij, zelfs nu het restaurant tijdelijk gesloten is, genieten van de gerechten van chef Floris van Straalen en de wijnen van sommelier Saskia Smeenk. Zo geniet je makkelijk en snel van een 3-gangenmenu: op te halen en thuis zelf af te maken. Alle gerechten zijn dusdanig voorbereid dat jij met zo min mogelijk moeite, een geweldig diner of lunch van het kwaliteitsniveau van Restaurant Felix hebt. Chef Floris van Straalen legt je stap voor stap uit, via video-instructies, hoe de gerechten bereid moeten worden. Bij iedere bestelling vind je ook de uitgeschreven instructies.

Zorgen voor de zorg

Restaurant Felix wil ontzettend graag dank tonen aan alle mensen die nu in de zorg werkzaam zijn en strijden tegen COVID-19. Daarom mag elke tiende besteller van het Felix | FLEX menu, iemand uit de zorg aandragen om gratis twee menu’s op te komen halen. We geven dit aan wanneer je je bestelling komt ophalen, dus je kunt de eventuele gelukkige alvast in gedachten houden. Ook zo zorgen we voor elkaar. 

Winactie

Durf jij de uitdaging aan met onze chef? Deel een foto of video van jouw creatie op Instagram en tag @restaurantfelixamsterdam en onze chef @florisvanstraalen. Het mooiste bord wint een diner voor twee bij restaurant Felix inclusief rondleiding achter de schermen, wanneer het restaurant de deuren weer mag openen. De winnaar wordt bekend gemaakt via Instagram in de eerste week dat we weer de deuren mogen openen.