Naar cultuurhuis Felix Meritis

Restaurant Felix
opening soon

Restaurant Felix

Open vanaf 31 januari 2020.

Restaurant Felix dankt zijn naam aan het prachtige pand waar het in huist: Felix Meritis. Dit imposante gebouw aan de Keizersgracht is geopend in 1788 door een genootschap met 40 wetenschappers, kunstenaars, ondernemers en denkers met als doel om samen na te denken over de toekomst. Geïnspireerd op de domeinen van cultuurhuis Felix Meritis – wetenschap, kunst, ondernemerschap en technologie – is Restaurant Felix niet bang om te experimenteren. Restaurant Felix ziet zichzelf als de rentmeester van de Nederlandse keuken en wil werken aan de New Dutch Cuisine van morgen. Alles wat de aarde ons te bieden heeft, is een gift van de vorige generatie die we moeten doorgeven aan de generatie na ons. We eten en leven gezonder, we laten de aarde beter achter, we verspillen minder en gunnen de producent een eerlijke prijs.

Menu

Behalve dat je heerlijk zal eten, weet je vooraf niet wát je gaat eten. Laat je in de avond verrassen door 4,5 of 7 gangen.
Bij lunch kies je voor 3 of 5 gangen. Jij kiest alleen het aantal gangen, wij nemen je mee naar onbekende streken of wijden je in de geheimen van bekend terrein in.

Lunch
3 gangen € 39,50
5 gangen € 60

Diner

4 gangen € 49
5 gangen € 60
7 gangen € 79

Reserveren

Vanaf 31 januari 2020 gaat Restaurant Felix open. Je kunt vandaag al reserveren voor de lunch tussen 12:00 en 15:00 uur of voor het diner vanaf 18:00 tot 22:00 uur.

Private dining (minimaal 6 en maximaal 10 gasten) kan in onze Theekamer. Wil je hier meer informatie over of kom je met een grotere groep dan 6 personen? Neem contact met ons op via reserveren@restaurantfelix.nl.

Contact

Restaurant Felix is te vinden op de begane grond van het iconische gebouw Felix Meritis. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de verbouwing en renovatie van het pand.

Restaurant Felix
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam

Telefoon 020 589 16 90
(bereikbaar tijdens kantooruren)

e-mail info@restaurantfelix.nl

Wil je bij ons werken? We zoeken nog een Commis/Leerling kok

Cultuurhuis Felix Meritis

Felix Meritis

Vanaf 20 maart 2020 zal Felix Meritis als cultuurhuis weer openen en zich met haar publieksprogrammering richten op de pilaren:

tech // wetenschap // kunst // ondernemerschap

Restaurant Felix en cultuurhuis Felix Meritis zullen zich over en weer laten inspireren.