English

Restaurant Felix

Van experience tot a la carte menu

Creativiteit en grenzen verleggen: daar staat Restaurant Felix voor. Dinsdag tot en met zaterdag kan je, a la carte, van zowel lunch als diner genieten. Ben je klaar voor iets unieks? Ga dan voor het uniek concept waar experimenteren centraal staat: Felix | 360.

Felix | 360

Iedere dinsdag tot en met zaterdag openen wij om 19:00 uur de deuren van Felix | 360. Een holistisch 5-gangenmenu dat speelt met zintuigelijke ervaringen, expressieve smaken en visuele ondersteuningen. Voor €70,- per persoon, met de mogelijkheid tot een wijnarrangement van €45,- per persoon, maak jij deze ervaring meester. Reserveer nu via de knop ‘reserveren’, rechts onder in je scherm.

Liever a la carte?

Bij Restaurant Felix is er ook een a la carte menu mogelijk. Lunch wordt uitgeserveerd tussen 12:00 – 15:00 uur, voor diner houden we 18:00 – 21:30 uur aan. Wanneer het weer het toe laat, hebben we een terras dat uitkijkt op de gracht. Hiervoor is geen specifieke tafel te reserveren. Reserveer makkelijk en snel een tafel via de knop rechts onder in het scherm.