Naar cultuurhuis Felix Meritis

Restaurant Felix

Restaurant Felix

Open vanaf 31 januari 2020.

Restaurant Felix dankt zijn naam aan het prachtige pand waarin het huist: Felix Meritis. Dit imposante gebouw aan de Keizersgracht is in 1788 geopend door een genootschap van 40 wetenschappers, kunstenaars, ondernemers en denkers. Het huis voor de nieuwsgierige geest was een broeinest van creativiteit, ideeënvorming en kruisbestuivingen. Gebaseerd op het verleden gaat Restaurant Felix op zoek naar het culinaire bewustzijn van de toekomst.

Restaurant Felix is niet bang om te experimenteren. Nieuwsgierige culinaire geesten worden beloond met de New Dutch Cuisine van morgen. Vertrouwde en klassieke Nederlandse producten worden door de chefs in een nieuw jasje gestoken.

Menu

Behalve dat je heerlijk zal eten, weet je vooraf niet wát je gaat eten. Laat je in de avond verrassen door 4,5 of 7 gangen.
Bij lunch kies je voor 3 of 5 gangen. Jij kiest alleen het aantal gangen, wij nemen je mee naar onbekende streken of wijden je in de geheimen van bekend terrein in.

Lunch
3 gangen 39,5
5 gangen 60

Diner

4 gangen 49
5 gangen 60
7 gangen 79

Reserveren

Vanaf 31 januari 2020 gaat Restaurant Felix open. Je kunt vandaag al reserveren voor de lunch tussen 12:00 en 15:00 uur of voor het diner vanaf 18:00 tot 22:00 uur.

Private dining (minimaal 6 en maximaal 10 gasten) kan in onze Theekamer. Wil je hier meer informatie over of kom je met een grotere groep dan 6 personen? Neem contact met ons op via info@restaurantfelix.nl.

Contact

Restaurant Felix is te vinden op de begane grond van het iconische gebouw Felix Meritis. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de verbouwing en renovatie van het pand.

Restaurant Felix
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam
T +31 (0)20 589 16 90
M info@restaurantfelix.nl

Wil je bij ons werken? We zoeken nog een Commis/Leerling kok

Cultuurhuis Felix Meritis

Felix Meritis

Vanaf 20 maart 2020 zal Felix Meritis als cultuurhuis weer openen en zich met haar publieksprogrammering richten op de pilaren:

tech // wetenschap // kunst // ondernemerschap

Restaurant Felix en cultuurhuis Felix Meritis zullen zich over en weer laten inspireren.