Terug naar overzicht

vr 20 mrt

Me, Myself & A.I.

Inloop
21:00
Aanvang
21:30
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Openingsfestival Felix Meritis

Coronavirus-update

Programma geannuleerd!

Wegens de dreiging van het Coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid zijn alle events bij Felix Meritis die tot en met 6 april zouden plaatsvinden afgelast.

Helaas betekent dit dat de opening van Felix Meritis op 20 maart niet door kan gaan.

Gezien de uitzonderlijke situatie en drukte zijn wij pas in een later stadium in staat te informeren over de afwikkeling rond reeds gekochte kaarten. Vanzelfsprekend komen wij hier zo snel mogelijk op terug.

ME, MYSELF & A.I.

FELIX IS BACK! Na een verbouwing van dik drie jaar opent ze groots met het Artificial Intelligence-festival Me, Myself & A.I. Wil jij seksistische Siri hacken? Dansen als een robot? In familietherapie met Alexa? Felix opent op 20 maart haar deuren voor oude fans en nieuwsgierige geesten. 

Artificial Intelligence is all around us: van smartphone en stofzuiger tot stoplicht en seksspeeltje. Maar wat is kunstmatige intelligentie precies? Waar gaat het heen in de toekomst? En wat heeft het met jou te maken? Tijdens Me. Myself & A.I. onderzoekt Felix Meritis het digitale leven van vandaag, morgen en ooit. Via 9 x talks(hows), 6 x games, 4 x muziek, 4 x installaties, 3 x workshops en meer, ontmoet je een line-up van 45 (inter)nationale kunstenaars en programmeurs, denkers, doeners, bots en vrije geesten die het potentieel van A.I. onderzoeken.

Me, Myself & A.I. wordt georganiseerd in samenwerking met Waag’s planet B: een missie waarin Waag middels maakexpedities naar een fictieve planeet het potentieel van artificiële intelligentie onderzoekt. Het festival wordt mogelijk gemaakt door AFK, Gemeente Amsterdam – Digitale Stad en Het Nieuwe Instituut.

Bekijk hieronder het festivalprogramma. Je ticket geldt voor de hele avond, maar kom op tijd voor een goede plek bij je favoriete onderdeel!