Terug naar overzicht

vr 23 sep

Felix Fridays: DJ and drinks

Aanvang
21:30
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Het is weer tijd voor Felix Fridays! Koop je kaarten voor het programma 20’ers-dilemma van filter naar filler of AI for good #1: media & cultuur en sluit je avond af met DJ Rubayne in de Huslylounge.

Rubayne is een producer, songwriter en DJ die in Gouda opgroeide. Na zijn studie besloot Rubayne terug naar zijn geboortestad Rotterdam te gaan om zich op zijn carrière te focussen. Dit leidde tot het ontwikkelen van zijn sound “Urban Bass”, wat een blend is van Future Pop, Future Bass en Future Beats. Zijn muziek gaat niet onopgemerkt en ontving support van onder andere Alan Walker, Hardwell, Seeb en Willy William. Van Paradiso tot aan de Maassilo en van Griekenland tot aan Dubai, de eclectische sets van Rubayne weten altijd de stemming te maken. 

di 6 dec

Prince Claus Fund: Louder than Words

6 Prince Claus Awardees – 6 inspiring stories of relevance, impact and urgency. Join us at Louder than Words and connect with the Prince Claus Fund community of creative changemakers. Six ground-breaking artists honoured by the Prince Claus Fund will tell their stories.
Lees meer
vr 17 feb

Full Circle N°5: Richard Kofi

Deze interdisciplinaire maker onderzoekt onafgeronde geschiedenissen en geeft ze speculatieve toekomsten. Met zijn werk brengt hij archieven en erfgoed tot leven en geeft het kleur en een stem. Hij verdiept zich in het (afro)futuristische concept Astro-Blackness. Hierbij gaat Zwart bewustzijn niet alleen uit van de relatie van het individu tot witheid en het Eurocentrisme, maar wordt ook gezocht naar een Zwarte positie in relatie tot de natuur, de kosmos, mythologie, technologie en de wetenschap. 
Lees meer