Felix | 360

Nieuwe tijden, nieuwe concepten

Felix | 360 is helaas afgelopen maar je kunt nog steeds genieten van een vier- of zesgangenmenu in het restaurant.

Dineren in een gigantisch kunstwerk of dineren in de zaal waar Schumann, Brahms en Beethoven ooit te horen waren? Restaurant Felix lanceert een gloednieuw concept waar beide ervaringen elkaar ontmoeten. Met Felix | 360 wordt een holistische ervaring aangeboden waarbij alle zintuigen van de gast geprikkeld worden. Geheel gebaseerd op de vraag: wat gebeurt er wanneer je midden in een omgeving bent die je ook daadwerkelijk proeft?

Hoe dit vormgegeven wordt, blijft net als het menu een verrassing. Bij Restaurant Felix is het verrassingselement een essentieel onderdeel van de avond. Geef je over aan een avond geheel in lijn met het ‘nieuwe normaal’.

Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er een exclusieve ervaring aangeboden voor maximaal 30 gasten. Het menu is ook vegetarisch te verkrijgen, geef dit bij de reservering aan.

  • Felix | 360: vijf gangen voor € 70,-
    Vanaf 19:00 uur bieden we voor € 70,- per persoon een 5-gangenmenu aan, met een holistische setting die past bij iedere gang.  Ga je voor de gehele beleving? Neem een wijnarrangement van € 45,- bij dit menu om de avond compleet te maken.

Restaurant Felix

Restaurant Felix dankt zijn naam aan het prachtige pand waarin het huist: Felix Meritis. Dit imposante gebouw aan de Keizersgracht is in 1788 geopend door een genootschap van 40 wetenschappers, kunstenaars, ondernemers en denkers. Het huis voor de nieuwsgierige geest was een broeinest van creativiteit, ideeënvorming en kruisbestuivingen. Gebaseerd op het verleden gaat Restaurant Felix op zoek naar het culinaire bewustzijn van de toekomst.

Contact

Restaurant Felix is te vinden op de begane grond van het iconische gebouw Felix Meritis.

Restaurant Felix
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam
T +31 (0)20 589 16 90
M info@restaurantfelix.nl

Cultuurhuis Felix Meritis

Felix Meritis

Restaurant Felix bevind zich in hetzelfde pand als cultuurhuis Felix Meritis. Met haar publieksprogrammering richt ze zich op de pilaren:

tech // wetenschap // kunst // ondernemerschap

Restaurant Felix en cultuurhuis Felix Meritis zullen zich over en weer laten inspireren.